"Quality Fix staat voor complete service"

service

Preventief onderhoud

Goed preventief onderhoud is het behoud van uw apparatuur en beperkt storingen.

Door persoonlijk contact, inzicht in uw bedrijf en kennen van uw wensen, zijn wij in staat u een zo goed mogelijk advies te geven.

Tijdens een bezoek aan u wordt een inventarisatie gemaakt van de aanwezige apparatuur, de staat daarvan en het aantal draaiuren. Aan de hand hiervan wordt een vast bedrag overeengekomen voor de onderhoudsbeurten en wordt de interval daarvan vastgelegd.

Deze service bieden wij ook voor andere merken.

Revisiewerk

Door de kennis en ervaring van de medewerkers

van Quality Fix kunnen alle voedingsmachines en ovens door ons gereviseerd worden.

Zelfs voor machines van niet meer bestaande fabrikanten vinden wij bijna altijd een passende oplossing. 

Wij kunnen machines en ovens "functioneel" maken of "als nieuw" reviseren, waarbij in het laatste geval nieuwgarantie gegeven wordt. Het afhalen en weer afleveren van uw machine of oven kan desgewenst in eigen beheer plaats vinden.

Storingen

In geval van storing kunt u dag en nacht, 7 dagen in de week het nummer 074-2595162 bellen, waarbij u onmiddellijk de storingsmonteur van dienst aan de lijn krijgt.

Deze zal in eerste instantie proberen de storing samen met u via de telefoon op te lossen. Lukt dit niet, dan zal er zo snel mogelijk een monteur komen. Ons devies is: "Storingen gaan altijd voor ander werk".

Onze servicewagens zijn uitgerust met een uitgebreid gereedschapspakket en een omvangrijke voorraad onderdelen.

Verhuizingen

Quality Fix heeft een naam hoog te houden in het verhuizen van productielocaties.

In overleg met onze klanten kunnen wij een bedrijfsverhuizing organiseren. Wanneer het nodig is regelen wij alles. Ook transport, kranen en wat er maar noodzakelijk is.

Uiteraard koppelen wij apparatuur af en sluiten het weer aan, zodat u in uw nieuwe pand weer onmiddellijk kunt opstarten.